عموما بیمارانی که قصد جراحی عیوب انکساری و حذف عینک را دارند با این پرسش مواجهند که کدام یک از روش های جراحی لیزیک یا PRK ارجع است یا عوارض کمتری دارد و یا برای چشم بیمارکدام یک قابل انجام است.
معمولا فمتولیزیک جراحی زود بازده تری نسبت به جراحی PRK است به اینصورت که اکثر بیماران ظرف یک هفته بعد از فمتولیزیک دید نهایی خوبی پیدا می کنند درحالیکه در مورد PRK معمولا مدت زمان بهبودی و دید نهایی بیمار بخصوص در افراد دچار آستیگماتیزم طولانی تر است. معمولا بیماران بدنبال PRK چهار تا پنج روز را در منزل با عینک تیره یا آفتابی به سر میبرند تا زخم قرنیه به طور کامل بهبود یابد. در مواردی که قرنیه نازک تر است انجام جراحی PRK امکان پذیرتر است و ترجیح جراح بر PRK می باشد. در مواردی که بیمار هایپروپی(دوربینی) و آستیگماتیزم بالاتر دارد ترجیح جراح بر انجام فمتولیزیک است. معمولا هزینه فمتولیزیک حدودا دو برابر PRK می باشد. اغلب شرکت های بیمه ای روش فمتولیزیک را تحت پوشش قرار نمی دهند.
نکته ای که در این بین باید در نظر داشت در مواردی که بیمار در آینده در ورزش های پر زد و خورد فعالیت خواهد داشت و یا در محیط های پر زد و خورد که احتمال ضربه به چشم بیشتر است اشتغال دارد بهتر است که از روش فمتولیزیک استفاده نکند. هر دو روش جراحی در صورتی که بدرستی انتحاب شده باشند در نهایت نتیجه یکسانی دارند. معمولا عوارض این جراحی ها کم است و شایع ترین عوارض خشکی چشم و برگشت شماره چشم(در حدود ۰/۶ درصد می باشد)