تشخیص در تصویربرداری چشمی

افتخار من این است که پیش گفتار این کتاب جدید را بنویسم ، “تشخیص در چشم”
تصویربرداری: قرنیه ، شبکیه ، گلوکوم و مدار. من به همکارم تبریک می گویم، دکتر مهرداد محمدپور که پیشگام این تلاش مشترک بود و همه همکاران ، به ویژه دکتر فدرا حاجی زاده ، دکتر ساسان مقیمی و دکتر محمد طاهر رجبی برای تهیه منبع برجسته برای این دانشمند انجمن.

پیشرفتهای سریع تکنولوژیک در دهه های اخیر ما را فراهم کرده است، بصری فزاینده قابل اطمینان تر و با وضوح بالا از ساختارهای چشم ،و تصویربرداری چشمی به بخشی جدایی ناپذیر از عمل روزانه چشم تبدیل شده است.
برای انجام آزمایش های غربالگری و تشخیصی و نظارت بر پاسخ به درمان. تشخیص در تصویربرداری چشمی: قرنیه ، شبکیه ، گلوکوم و مدار است
اطلس جامعی که خواننده را با تصویربرداری پیشرفته آشنا می کند. روشها از جمله نقشه بردار قرنیه کامپیوتری ، بیومکانیک قرنیه، تجزیه و تحلیل ، بیومتریک میکروسکوپ سونوگرافی ، انحراف سنج ، توموگرافی انسجام نوری و آنژیوگراف. در طول این کتاب خوش فکر ، که بسیار خوب است
سازمان یافته در پنج قسمت اصلی و 30 فصل جالب ، تصاویر وجود دارد و موارد جذاب که خواننده را بدون توجه به فوق تخصص یا سطح تخصص. تشخیص در تصویربرداری چشمی: قرنیه ، شبکیه چشم ، گلوکوم و اوربیت علاوه بر کتابخانه های هر پزشک مراقبت از چشم و یک منبع کاملاً تمیز برای متخصصان حوزه چشم پزشکی است. من شدیداً توصیه می کنم این کتاب به عنوان یک منبع یادگیری ناامید کننده برای همه ، به ویژه ساکنان و هموطنان ما در آموزش است.

حسن هاشمی 
استاد چشم پزشکی ، گروه
چشم پزشکی بیمارستان فارابی چشم ، تهران
دانشگاه علوم پزشکی تهران ، ایران

پیمایش به بالا